We hebben het druk, we moeten steeds meer van onszelf, willen het allemaal perfect doen. Ook komt er steeds meer informatie en prikkels binnen in de vorm van social media. Eigenlijk komen we helemaal niet meer toe aan onze rust en aan de echt belangrijke dingen in het leven. Belangrijk is dicht bij jezelf te blijven, te kijken naar wat jij wilt, het stellen van prioriteiten, het maken van keuzes en op een juiste manier te plannen & organiseren.

Herken je dit?

 • Waar haal ik mijn tijd vandaan?
 • Hoe vind ik de juiste balans tussen privé en werk?
 • Hoe organiseer ik mijn werk/huishouden zonder stress?
 • Ik heb last van aanhoudende stress
 • Ik heb het het gevoel niet ” gelukkig ” te zijn
 • Ik kan niet het beste uit mijn werk halen
 • Hoe blijf ik gemotiveerd
 • Hoe kan ik keuzes maken?
 • Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen?
 • Hoe leer ik “Nee” te zeggen?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe kan ik prioriteiten stellen?
 • Help, ik zit tegen een burn-out aan?
 • Ik wil beter omgaan met mijn AD(H)D en/of ASS

Hoe breng ik structuur aan in mijn leven?

Het niet hebben van overzicht en structuur gaat gepaard met stress, geen grenzen en prioriteiten kunnen stellen, geen keuzes kunnen maken, aardig gevonden willen worden, perfectionisme en alles zelf willen doen. Vind je het lastig om hulp te vragen? Blijf je het uitstellen? Gevolg is niet goed in je vel zitten, oververmoeid, prikkelbaar en geen energie meer. Wil jij de regie weer in eigen handen nemen?

Ik begeleid je bij:

 • Organiseren van je werk/huishouden
 • Het bereiken van doelen in werk en privé
 • De juiste balans vinden tussen privé en werk
 • Het versterken van zelfvertrouwen
 • Het vermogen om met anderen om te gaan verbeteren
 • Beter in je vel zitten
 • Zelfdiscipline en motivatie verbeteren
 • Grenzen stellen
 • Prioriteiten stellen
 • Keuzes maken
 • Overspannen/Burn-out
 • Omgaan met AD(H)D en/of ASS

Ik zorg ervoor dat we samen op de juiste manier je problemen aanpakken, uitgaande van jouw behoeften en wensen met als resultaat meer overzicht, structuur en balans in je leven.

De coaching vindt plaats op locatie of in mijn praktijkruimte:

 • Centrum Zijnsoriëntatie, Utrechtseweg 133, 3702 AC  Zeist
 • Lokaal 68, Frans Halslaan 68, 3723 EH Bilthoven

Ben ik jouw coach?

Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel naar 06-16176422 of vul het contactformulier in.

Je naam (verplicht)

Organisatie

Je E mail-adres (verplicht)

Opmerkingen

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha