Coaching

Het niet hebben van overzicht en structuur gaat gepaard met geen grenzen en prioriteiten kunnen stellen, geen keuzes kunnen maken, aardig gevonden willen worden, perfectionisme, alles zelf willen doen, jezelf niet kunnen motiveren en niet helpende overtuigingen hebben.

In de loop van de jaren zijn er bepaalde gedragspatronen ontstaan, die je houden in een vicieuze cirkel, waar je maar niet uitkomt. Dat leidt tot frustratie, stress en minder zelfvertrouwen.

Ik heb gemerkt, dat het alleen aanleren van vaardigheden een onderdeel is in het geheel en niet voldoende is om tot een verandering te komen. Vandaar dat ik in mijn begeleiding de praktische kant combineer met persoonlijke coaching.

Samen kijken we jouw “ik”, je gedragspatronen, je overtuigingen en naar de belangrijke dingen in het leven op de manier die bij jou past. Door het bewust worden van jouw identiteit, je patronen, je overtuigingen, jouw talenten en vaardigheden creëer je je eigen missie. Zo kan je op je eigen manier je leven plannen & organiseren.

Herken je dit?

 • Hoe vind ik de juiste balans tussen privé en werk?
 • Ik heb last van aanhoudende stress
 • Ik heb het het gevoel niet ” gelukkig ” te zijn
 • Ik kan niet het beste uit mijn werk halen
 • Hoe blijf ik gemotiveerd?
 • Help, ik zit tegen een burn-out aan?
 • Ik wil beter omgaan met mijn AD(H)D en/of ASS
 • Hoe kan ik keuzes maken?
 • Hoe kan ik beter mijn grenzen stellen?
 • Hoe leer ik “Nee” te zeggen?
 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe krijg ik een positiever zelfbeeld?
 • Hoe kan ik prioriteiten stellen?
 • Hoe kan ik omgaan met mijn overtuigingen?

ADHD Coach

De diagnose AD(H)D is niet voor iedereen makkelijk te accepteren. Je hebt je hele leven al het gevoel dat je anders bent en dan krijg je ook nog een “label”.  De negatieve kanten en datgene wat je “niet kan” worden te vaak belicht. Je hele leven heb je je geprobeerd aan te passen aan “Hoe Het Hoort”. Gevolg een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en faalangst.  Dat is heel jammer, want mensen met AD(H)D zijn unieke, creatieve, out of the box denkende mensen, die zich onderscheiden van anderen. Dit is dan het moment om jezelf beter te leren kennen, te kijken naar de mogelijkheden en je leven op een andere manier in te richten.

Begeleiding:

Door mijn begeleiding de laatste jaren van mensen met de diagnose AD(H)D heb ik gemerkt wat niet werkt en wel werkt. Ik zorg ervoor dat we samen op de juiste manier kijken naar je mogelijkheden. We kijken hoe je je talenten op een andere positieve manier kunt inzetten en datgene wat je als lastig ervaart kunt verminderen. Dit doe ik door persoonlijke coachings gesprekken en de praktische kant (plannen & organiseren) (financiële administratie) te combineren.

De coaching vindt plaats bij jouw thuis, op kantoor of in mijn praktijkruimte:

 • Centrum Zijnsoriëntatie, Utrechtseweg 133, 3702 AC  Zeist
 • Lokaal 68, Frans Halslaan 68, 3723 EH Bilthoven

Ben ik jouw coach?

Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Bel naar 06-16176422 of vul het contactformulier in.

Je naam (verplicht)

Organisatie

Je E mail-adres (verplicht)

Opmerkingen

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha