Wat ging eraan vooraf

Na 25 jaar in de reiswereld te hebben gewerkt, raakte ik in 2012 overspannen. In deze periode ging ik goed nadenken over mijzelf, wie ben ik, wat wil ik en wat zijn mijn talenten. Ik ben een mensen mens, sociaal en bied aan iedereen een luisterend oor, maar ik ben ook een doener, hou van de praktische kant en ben goed met cijfers. Het perfectionistische en gestructureerde in mij nam ik voor lief en was van mening dat iedereen toch overzicht en structuur had in zijn leven. In mijn omgeving merkte ik op dat het bij veel mensen niet zo moeiteloos ging. Dit was het! Het leek mij geweldig om met mijn kennis en praktische kant anderen te kunnen begeleiden.

Mijn passie en droom

Ik besloot in 2013 mijn passie en droom te volgen en voor mijzelf te beginnen als Professional Organizer. Ik volgde diverse opleidingen om mij verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en ben mij gaan specialiseren in plannen en organiseren en financiële administratie. 

Persoonlijke coaching en AD(H)D coaching

Ik merkte dat alleen het aanleren van vaardigheden niet voldoende was en heb sinds 2013 verschillende coaching opleidingen gevolgd met elk een specialiteit. Veel van mijn cliënten hebben de diagnose AD(H)D en ASS, mensen die duidelijke structuren nodig hebben. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ASS en heb de opleiding tot gecertificeerd ADHD coach bij ADHD Nederland afgerond. Door mijn kennis, ervaring en te kijken naar jouw wensen en behoeften kan ik je goed begeleiden.

Mijn drijfveer

Ik coach nu elke dag met veel plezier en enthousiasme allerlei verschillende mensen. Dat geeft mij veel energie en dit breng ik ook over op mijn klanten. Resultaat behalen en doelgerichtheid vind ik belangrijk. Ik ben betrokken, doortastend en je stok achter de deur. Mijn belangrijkste drijfveer is om anderen in hun kracht te zetten door het geven van balans, energie en positiviteit.

Ik ben persoonlijk en praktisch ingesteld, hou van doorpakken en het gewoon doen, maar ben ook direct, adviserend, een tikje sturend en liefdevol confronterend. Dit alles op een rustige, ontspannen manier met een vleugje humor.

Nog meer over mij

  • Ik ben 51 jaar
  • Ik ben getrouwd met Pieter
  • Moeder van dochter Mabel (23) en zoon Job (19)
  • Hond: Beun
  • In mijn vrije tijd: sporten, wandelen, lezen en de sauna
  • Ik hou ervan om de wereld te ontdekken… veel reizen dus!
  • Hou van het strand, de zee en de ruimte
  • Hou niet van koken

Mijn motto is: Uiteindelijk komt het goed!

Aangesloten bij

Ik ben in het bezit van het kwaliteitskenmerk voor zzp-ers in de zorg KIWA mijnkeurmerk. Ik ben aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers) en bij Solo Partners (onafhankelijke klachtenfunctionaris en erkende geschilleninstantie).

Ben ik jouw coach?

Bel mij op 06-16176422 of vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.  We gaan het gewoon doen!

Je naam (verplicht)

Organisatie

Je E mail-adres (verplicht)

Opmerkingen

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha