Wat ging eraan vooraf

Na 25 jaar in de reiswereld te hebben gewerkt, raakte ik in 2012 overspannen. In deze periode ging ik goed nadenken over mijzelf, wie ben ik, wat wil ik en wat zijn mijn talenten. Ik ben een mensen mens, sociaal en bied aan iedereen een luisterend oor, maar ik ben ook een doener, hou van de praktische kant en ben goed met cijfers. Het perfectionistische en gestructureerde in mij nam ik voor lief en was van mening dat iedereen toch overzicht en structuur had in zijn leven. In mijn omgeving merkte ik op dat het bij veel mensen niet zo moeiteloos ging. Dit was het! Het leek mij geweldig om met mijn kennis en praktische kant anderen te kunnen begeleiden.

Mijn passie en droom

Ik besloot in 2013 mijn passie en droom te volgen en voor mijzelf te beginnen als Professional Organizer. Ik volgde diverse opleidingen om mij verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en ben mij gaan specialiseren in timemanagement (plannen en organiseren) en financiële administratie. Veel van mijn cliënten hebben de diagnose ADHD en ASS, mensen die duidelijke structuren nodig hebben. Aangezien ik jarenlange ervaring heb met het omgaan met ASS ben ik mij ook gaan verdiepen in ADHD. Inmiddels heb ik daarvoor de nodige opleiding gevolgd en samen met mijn ervaring kan ik ze hierbij goed ondersteunen.

Mijn drijfveer

Ik ben nu elke dag met veel passie, plezier en enthousiasme aan het werk met allerlei verschillende mensen. Dat geeft mij veel energie. Resultaat behalen vind ik belangrijk. Ik zeg altijd; “ik ga niet eerder weg voordat je ogen weer stralen”. Want orde in je hoofd geeft je tenslotte rust van binnen. Ik ben betrokken, doortastend en je stok achter de deur. Mijn belangrijkste drijfveer is om anderen in hun kracht te zetten door het geven van balans, energie en positiviteit.

Ik ben praktisch ingesteld, hou van doorpakken en het gewoon doen, maar ben ook direct, adviserend, een tikje sturend en liefdevol confronterend. Dit alles op een rustige, ontspannen manier met een vleugje humor.

Nog meer over mij

  • Ik ben 48 jaar
  • Ik ben getrouwd met Pieter
  • Moeder van dochter Mabel (20) en zoon Job (17)
  • Hond: Beun
  • In mijn vrije tijd: sporten, wandelen, lezen en de sauna
  • Ik hou ervan om de wereld te ontdekken… veel reizen dus!
  • Hou van het strand, de zee en de ruimte
  • Hou niet zo van koken

Mijn motto is: Uiteindelijk komt het goed!

Ben ik jouw coach?

Bel mij op 06-16176422 of vul onderstaand contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.  We gaan het gewoon doen!

Je naam (verplicht)

Organisatie

Je E mail-adres (verplicht)

Opmerkingen