Mijn passie en droom

Ik besloot in 2013 mijn passie en droom te volgen en voor mijzelf te beginnen als Professional Organizer. Ik volgde diverse opleidingen om mij verder te ontwikkelen in mijn vakgebied en ben mij gaan specialiseren in plannen en organiseren en financiële administratie. 

Persoonlijke coaching, AD(H)D coaching en ASS coaching

Ik merkte dat alleen het aanleren van vaardigheden niet voldoende was en heb sinds 2013 verschillende coach opleidingen gevolgd op verschillende gebieden. Veel van mijn cliënten hebben de diagnose AD(H)D en ASS, mensen die duidelijke structuren nodig hebben. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van ASS en heb de opleiding tot gecertificeerd ADHD coach bij ADHD Nederland afgerond. Door mijn kennis, ervaring en te kijken naar jouw wensen en behoeften kan ik je goed begeleiden.

Mijn drijfveer

Ik begeleid en coach nu elke dag met veel plezier en enthousiasme allerlei verschillende mensen. Dat geeft mij veel energie en dit breng ik ook over op mijn cliënten. Ik ben betrokken, doortastend en je stok achter de deur. Mijn belangrijkste drijfveer is om anderen in hun kracht te zetten door het geven van balans, positieve energie en te kijken naar hun talenten en kwaliteiten.  Hierdoor kunnen mijn cliënten zich op een positieve manier ontwikkelen en krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Ik ben persoonlijk en praktisch ingesteld, hou van doorpakken en het gewoon doen, maar ben ook direct, adviserend, een tikje sturend en liefdevol confronterend. Dit alles op een rustige, ontspannen manier met humor.

Nog meer over mij

  • Ik ben 52 jaar
  • Ik ben getrouwd met Pieter
  • Moeder van dochter Mabel (24) en zoon Job (20)
  • Hond: Beun
  • In mijn vrije tijd: sporten, wandelen, lezen en de sauna
  • Ik hou ervan om de wereld te ontdekken… veel reizen dus!
  • Hou van het strand, de zee en de ruimte
  • Hou niet van koken

Mijn motto is: Uiteindelijk komt het goed!

Aangesloten bij

Ik ben aangesloten bij de WMO (Regio Zuid-Oost-Utrecht) en ben daar werkzaam als ambulant begeleider en coach.  Tevens ben ik aangesloten als coach bij MentaVitalis (Preventieve diensten om verzuim te voorkomen en de productiviteit en arbeidsmotivatie te vergroten).

Ik ben in het bezit van het kwaliteitskenmerk voor zzp-ers in de zorg KIWA mijnkeurmerk. Ik ben aangesloten bij de NBPO (Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers) en bij Solo Partners (onafhankelijke klachtenfunctionaris en erkende geschilleninstantie).

Ben ik jouw coach?

Bel mij op 06-16176422 of stuur een e-mail naar info@organize4all.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.  We gaan het gewoon doen!