Ik ben Ellen Bosboom-van Es

Het vak van Professional Organizer is mij op het lijf geschreven. Ik ondersteun en adviseer cliënten die meer structuur, orde en overzicht in tijd en ruimte willen hebben. Samen gaan we aan de slag om meer balans te creëren en de gewenste doelen te bereiken.

Waarom Organize4all

De interesse om mensen te ondersteunen in het aanbrengen van overzicht en structuur heeft mij altijd getrokken. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gedaan om mij verder te ontwikkelen in mijn vakgebied. Samen met mijn levenservaring en intuïtie leidt dit tot een doeltreffend resultaat.

Mijn belangrijkste drijfveer is om anderen in hun kracht te zetten door het geven van balans, energie en positiviteit.

Mijn kracht is dat ik snel zie wat je nodig hebt en wat er gedaan moet worden. Samen stemmen we de aanpak altijd af op jouw wensen.

Cliënten omschrijven mij als betrokken, enthousiast, doortastend, sociaal, vindingrijk en positief ingesteld.

Alles in overleg

Het belangrijkst vind ik dat ik met mijn cliënten samenwerk in een goede, vertrouwde sfeer en dat ze blij zijn met het eindresultaat. Daar draait het tenslotte om! Soms hebben cliënten moeite met veranderingen en het maken van keuzes, iets waarbij ik ondersteun. We doen nooit iets overhaast, maar alles in goed overleg. Lees meer over mijn werkwijze.

ADHD en AUTISME

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het coachen van cliënten met ADHD en AUTISME. Mensen die behoefte hebben aan duidelijke structuren en overzicht. Met mijn rustige aanpak krijgen deze cliënten grip op hun leven en ervaren ze meer rust in hun hoofd.

 

Organize4all is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO)